Hälsan en viktig del av livet

Hälsa, Tips

Vad göra vid håravfall?

Vissa har en tendens att tidigt bli mer tunnhårig än andra. Framförallt män kan efter en viss ålder börja få mindre hår på huvudet. Detta kan i de flesta fall vara genetiska men det kan också vara på grund av sjukdom eller annat. Håret är en viktig del av oss och det kan känns jobbigt att börja bli tunnhårig.

Nu kan man prova på metoder för att få ett bättre hårsvall. Hos Hårexperten.se så kan man köpa Fully hårfibrer som appliceras på det befintliga hår som man har. Dessa fibrer är fyllda med en elektrostatiska laddning som gör att dessa fibrer klamrar sig fast på det befintliga håret och fyller ut håret. En burk räcker ungefär i två månader beroende på hur mycket man applicerar. Detta kan vara en fullgod metod för att slippa tunnhårigheten.

Det går också att göra kirurgiska ingrepp och hårtransplantation. Då flyttas den hårsäckar från ett område till det område där det är färre hårsäckar. Som oftast så tar man hårsäckar från nacken där det sällan faller av hår och hårsäckarna är friska. Detta är en permanent läsning men kostar så klart pengar vilket det kanske inte alla som har dessa pengar för en transplantation. En del kan tycka att det kan vara värt att utföra en transplantation av hår.

Comments are disabled.