Hälsan en viktig del av livet

Hälsa, Tips

Ta hand om dig på bästa sätt

Vi upplever den värsta pandemin i modern tid och den har pågått sedan tidig vår 2020. Vi går mot december och nu kommer det en andra våg som vi inte alls ville vara med om. Vi hade en förhoppning om att detta skulle vara över efter sommaren. Men så blev inte fallet. Det är viktigt att vi tar hand om oss själv och ser till så vi inte blir smittade.

Renligheten är en viktig ingrediens i vårt liv och om än viktigare idag. Då vi omedvetet rör oss i ansiktet med våra händer så är det av vikt att hålla hygienen. Vi har under detta året fått lära oss att det är viktigt att tvätta våra händer ordentligt. I minst 20 sekunder så ska vi använda tvål och vatten för att få bort det som kan göra oss sjuka. Som komplement så kan man använda sig av handsprit. En effektiv metod att rengöra sin händer.

Numer så kan du hitta ett väldoftande tillskott på marknaden mot för den vanliga industriella tillverkade handspriten. Köp hem så du har ett par flaskor stående i köket och i badrummet. Skaffa dig också några mindre flaskor som kan läggas i din väska eller innerfickan på din jacka. Vi ska försöka att undvika stora folkmassor men om vi går till matbutiken så vet man ju inte vilka man träffar på. Då kan det finnas en anledning att sprita sina händer efter besöket i butikerna.

Comments are disabled.